Grundare & moderator

Bo Nilsson

Entreprenör och grundare som arbetat med relationer och nätverk hela sitt liv.

Utvecklar företag inom ett brett spektra av branscher i Sverige, Norge och Afrika med samma gemensamma nämnare att få människor med olika bakgrund, kompetenser och erfarenheter att vilja samverka för att skapa resultat.

Var arkitekten och ansvarig för Sveriges mest hedrande evenemang 2014 - VM94 jubileumsmatchen den 29 juni, som skapade ett marknadsföringsvärde för regionen på hela 14,6 miljoner. Gränslösa Möten är en utveckling av detta tänk.

Carina Holgersson

Entreprenör, projektledare och IT ansvarig

Har lång erfarenhet som projektledare och affärsutvecklare inom IT och driver eget företag inom utbildning/hälsa.

Har varit med och startat upp framgångsrika nätverk både inom IT och entreprenörskap, där mötet med människor är det som inspirerar och utvecklar oss både som individer och i vår affärsverksamhet.

Henrik Mitelman

Etablerad och välrenommerad skribent i Dagens Industri, programledare DiTV, oberoende analytiker/föredragshållare.

Utsett till "Årets moderator" 2013 av Financial Hearings samt bl a med författare till boken Tillväxt & Trender 2015.

Moderator och föredragshållare för Gränslösa Möten träffar under 2015.

Följ Henrik på Twitter

Kenth Hultqvist

Huvudcoach för Gränslösa Möten.

Legendarisk förbundskapten för bandy-landslaget med 4:a VM-guld på meritlistan. En av landets mest anlitade föreläsare inom områdena prestationer, motivation och ledarskap. Tusentals människor har berörts av hans speciella kunskap i att bygga lag med sin enkelhet, energi och glädje.

Jana Söderberg

Resursperson och ledare för Gränslösa Möten.

Jana är en uppskattad föreläsare, kursledare och inspiratör. Med sin humor och unika förmåga att sätta fingret på den ömma punkten hjälper och uppmuntrar hon allt från småbarnsföräldrar, elitidrottare till företagsledare. Du äger ditt liv, dina tankar och dina beslut. Det är något som Jana Söderberg vill förmedla till sina klienter och kunder.

A Sustainable Tomorrow 2017 flyttar gränser

Årets hetaste hållbarhets och framtidskonferens - Det skapades Gränslösa Möten när flera experter besökte Båstad och Gränslös verkstad avslutade dagen

Läs mer

Vinnaren utsedd till Årets Gränslösa Initiativ 2017

Vinnare är - Initiativet ”Football for Life” i FC Rosengård och Fastighetsbolaget Veidekke som har ett givande samarbete sedan många år

Läs mer

Succé för Gränslösa Möten i Båstad 2016

En återblick - Gränslösa Möten genomförde en historisk dag den 4 augusti 2016 med att etablera en ny form för gränslös mötesplats i Skandinavien.

Läs mer

Utmärkelsen Gränslösa Initiativ

- för hållbar utveckling genom partnerskap. ”Partnerships for the Goals”. Nominering för 2018 startar den 1 oktober 2017 (prisvärde: 600 000 kr)

Läs mer