Provspela med oss

Det är viktigt att du passar in i laget och att laget gillar dig!
Vi är varandras resurser under 24 månader och bygger detta på glädje, engagemang och att vi gör varandra bättre . Här är olikheter en skatt. Vi har en riktig förbundskapten som älskar olikheter. Vi gör saker lite annorlunda men det skal leda till en förbättring i ditt liv, bättre som person, tydligare ledare, smartare strateg, lönsammare affärer, nya perspektiv, bredare nätverk, ja anledningarna kan vara olika. Allt bygger på ett Gränslöst tänkande och agerande.


Bli medlem i Landslaget för Personlig Utveckling!

Anmälningsperiod pågår nu till det regionala landslaget och de 101 platserna som skall besättas. Jana Söderberg mfl kommer att sätta samman gruppen utifrån de krav som gäller.

Ansökningarna hanteras i den ordning de ankommer via mail, först till kvarn principen, deltagaren måste uppfylla grundkraven, Gränslösa Möten förbehåller sig rätten att avslå ansökan om Gränslösa Möten sammansättningen inte kan uppnås, Gränslösa Möten förbehåller sig all rätt att antaga, avslå eller utesluta deltagare

När de 101 platserna är tillsatta är landslaget komplett. Nya medlemmar tas in då någon eventuellt lämnar sin plats. Hos oss är olikheter vår styrka, det är just mixen och mångfalden som kommer att vara morgondagens konkurrensfördel för dig som vill prestera ännu lite bättre oavsett titel på visitkortet. Du får några av Sveriges bästa coacher och resurspersoner till ditt förfogande! Är du klar för en ny gränslös resa, kanske det bästa du gjort!?

TRÄNINGSDAGAR

Förbered dig för framtiden
Tre dagar om året träffas gruppen för att tränas till att kunna möta framtiden. Utgångsläget är de Globala målen och mål nummer 17 som vid varje tillfälle kompletteras med ett utvalt mål. Vi arbetar enligt en speciellt framtagen modell med ditt personliga case. Två veckor innan tar du fram den fråga du vill tränas i eller ha hjälp att lösa/utveckla tillsammans med ett 50-tal kompetenta personer som inte har ditt branschperspektiv. Du får tillgång till Jana Söderberg och hennes team och professionella resurser.
Du har en kompetent grupp av PT/Rådgivare/Konsulter samtidigt som du är en för dina landslagskompisar, en helt unik win-win metod att möta platsen där du skall vara resten av ditt liv - framtiden!

Bussarna med coacher är en viktig del av träningsdagen.

Lunchträffar och medlemsförmåner


// Individuell intervju med varje deltagare vid ingång av 24 månaders avtal. Kartlägga ditt startläge, dina
önskemål samt vad du kan bidra med och dina förväntningar. Coaching i grupp och via kommunikationsplatt-
formen. Filmdokumentation av träffarna kommer att finnas exklusivt för dig i Gränslösa Möten biblioteket.


// LinkedIn grupp, mailgrupper och chattforum för Gränslösa Möten landslaget. Sociala medier och hemsida, www.granslosamoten.se, för öppen information.  


// Först till kvarn gäller. När 101 platser är tillsatta är landslaget komplett. Nya medlemmar tas in då någon eventuellt lämnar sin plats.

Vi ser olikheter som vår främsta styrka i vårt landslag!

Läs mer om medlemskap i Gränslösa Möten


Hör gärna av dig!

Bo Nilsson
tel 070 527 61 12
info@granslosamoten.se

A Sustainable Tomorrow 2017 flyttar gränser

Årets hetaste hållbarhets och framtidskonferens - Det skapades Gränslösa Möten när flera experter besökte Båstad och Gränslös verkstad avslutade dagen

Läs mer

Vinnaren utsedd till Årets Gränslösa Initiativ 2017

Vinnare är - Initiativet ”Football for Life” i FC Rosengård och Fastighetsbolaget Veidekke som har ett givande samarbete sedan många år

Läs mer

Succé för Gränslösa Möten i Båstad 2016

En återblick - Gränslösa Möten genomförde en historisk dag den 4 augusti 2016 med att etablera en ny form för gränslös mötesplats i Skandinavien.

Läs mer

Utmärkelsen Gränslösa Initiativ

- för hållbar utveckling genom partnerskap. ”Partnerships for the Goals”. Nominering för 2018 startar den 1 oktober 2017 (prisvärde: 600 000 kr)

Läs mer