Gränslösa Möten A sustainable tomorrow 2 augusti 2017

Biljetter till dagens program samt kvällen välgörenhetsmiddag är ute till försäljning. Fjolårets succé fortsätter med en ny gränslös mötesplats som nu är etablerad i Skandinavien och vidareutvecklas under 2017. Med intressanta föreläsare i världsklass, intressanta personligheter, gränslösa möten, artister som berör allt i det numera välkända gränslösa konceptet.

A sustainable tomorrow 2017

Succén fortsätter 2017, biljettförsäljning pågår, talare artister och personligheter i programmet släpps löpande under våren 2017.

Datum: 2 Augusti 2017

Tid: Dagens seminarium 09.00-14.00 inkl lunch
Kvällens välgörenhetsmiddag 18.30-24.00, stänger 02.00

Pris: Biljett/plats sektion B och C seminarie dag 3900:- plus moms per person
Biljett/plats sektion A seminarie dag 5500:- plus moms per person
Biljett/plats välgörenhetsmiddag 1900:- inkl moms

Plats: Hotel Skansen samt Norrviken

Anmälan: info@granslosamoten.se

Sektion A - ett fåtal platser i bästa läge samt möjlighet till samtal och närvaro med deltagarna, föreläsarna, moderator och personligheter på plats. Förbokade platser vid seminariet och lunchsittningen.

Sektion B och C - övriga platser i lokalen med möjlighet till samtal och närvaro med övriga deltagare på plats. Fri sittning vid seminariet och lunchen.

Partners-paket och Business-paket A sustainable tomorrow på förfrågan
Företags-paket välgörenhetsmiddag på förfrågan

Övrig biljettinformation

Bekräftelse på erhållen biljett samt betalning inom 7 dagar gäller.

Biljetter återköps ej. Inställt arrangemang ges rätt till ersättningsarrangemang av samma karaktär inom 14 månader.

Biljetter är ej personliga men korrekt namn måste uppges senast 15 juli 2017, ID-handling medtages. Förhöjd säkerhet gäller.

A Sustainable Tomorrow 2017 flyttar gränser

Årets hetaste hållbarhets och framtidskonferens - Det skapades Gränslösa Möten när flera experter besökte Båstad och Gränslös verkstad avslutade dagen

Läs mer

Vinnaren utsedd till Årets Gränslösa Initiativ 2017

Vinnare är - Initiativet ”Football for Life” i FC Rosengård och Fastighetsbolaget Veidekke som har ett givande samarbete sedan många år

Läs mer

Succé för Gränslösa Möten i Båstad 2016

En återblick - Gränslösa Möten genomförde en historisk dag den 4 augusti 2016 med att etablera en ny form för gränslös mötesplats i Skandinavien.

Läs mer

Utmärkelsen Gränslösa Initiativ

- för hållbar utveckling genom partnerskap. ”Partnerships for the Goals”. Nominering för 2018 startar den 1 oktober 2017 (prisvärde: 600 000 kr)

Läs mer