GÅVA2017

Vill du göra gott och samtidigt få något tillbaka? Genom GÅVA2017 kan du investera i en julklapp som bara ger och ger. I år kan företagsjulklapparna ge dubbelt tillbaka till både samhället och din verksamhet! På vår insamling kan du få möjligheten att lära dig av några av Sveriges bästa, från sportstjärnor till artister, till ovärdeliga råd från coachen. 

Gränslöst Ansvar (802511-4888) är en ideell förening i sin juridiska form. Vi brinner för att göra skillnad på riktigt. Det doneras väldigt mycket pengar till goda ändamål men de når inte riktigt fram som de borde, effektiviteten och transparensen kan bli bättre. Sedan vet vi att ju mer man som givare vet om vart pengarna går samt hur de gör skillnad desto mer vill man ge. Kan man sedan addera till det mänskliga mötet på plats eller via Skype, då det händer saker. Vi har varit med om detta många gånger. Det bygger riktiga broar emellan människor som har mer gemensamt än man först anar.

Ladda ner vår PDF för att få veta mer om de fantastiska upplevelserna som du kan få genom GÅVA2017. 

A Sustainable Tomorrow 2017 flyttar gränser

Årets hetaste hållbarhets och framtidskonferens - Det skapades Gränslösa Möten när flera experter besökte Båstad och Gränslös verkstad avslutade dagen

Läs mer

Vinnaren utsedd till Årets Gränslösa Initiativ 2017

Vinnare är - Initiativet ”Football for Life” i FC Rosengård och Fastighetsbolaget Veidekke som har ett givande samarbete sedan många år

Läs mer

Succé för Gränslösa Möten i Båstad 2016

En återblick - Gränslösa Möten genomförde en historisk dag den 4 augusti 2016 med att etablera en ny form för gränslös mötesplats i Skandinavien.

Läs mer

Utmärkelsen Gränslösa Initiativ

- för hållbar utveckling genom partnerskap. ”Partnerships for the Goals”. Nominering för 2018 startar den 1 oktober 2017 (prisvärde: 600 000 kr)

Läs mer